SISTEME DE ALARMA

APELATOR GSM

APELATOR TEL FIX

FARA APELATOR

ACCESORII ALARMA

Cos cumparaturi

Nu aveti produse in cos.
vezi cosul

Produse noi

SA-WGSM-TEL-M2

589.99 Ron

Ajutor

Cum Cumpar
Livrare
Plata
Returnare si garantie
Politica de confidentialitate

Cum Cumpar

Adaugati in cos produsele pe care doriti sa le cumparati. Dupa ce ati terminat de adaugat produsele apasati pe finalizeaza comanda. De aici aveti de completat 3 pasi simpli. Primul este sa specificati tipul facturii. Ea poate fi facuta pe persoana fizica ori juridica. Dupa completarea tuturor datelor se trece la pas 2. Aici trebuie bifat tipul platii. Si aici aveti de ales intre doua optiuni. Prin OP-avans sau Ramburs prin curier sunt momentan singurele modalitati de plata acceptate. Daca mai aveti de adaugat comentarii le puteti face in rubrica mentiuni. Apoi se trece la pas 3 unde se accepta termenii si conditiile de folosire a siteului. Dupa apasarea butonului Trimite Comanda ajungeti pe pagina de unde puteti deschide proforma pentru a o lista.

Sus

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 400 de ron livrarea este gratuita. Livrarea se face in minim 24 de ore si maxim 48 de ore.

Sus

Plata

Ordin de plata
- poti plati direct in contul nostru, de la orice sucursala BRD. Faceti un OP pentru suma din factura proforma, cu numarul facturii proforme in comentariu, noi verificam in fiecare dimineata transferurile primite si procesam comenzile platite.

Ramburs prin curier se plateste suma inscrisa pe factura proforma la curier. Sus

Returnare si garantie

Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data emiterii facturii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Produsele primite defecte:
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii telefonic in termen de 24 de ore de la primirea produsului. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala noastra, folosind serviciul de transport mentionat de personalul nostru in momentul notificarii. In cazul returnarii unui produs fara notificare prealabila, sau in cazul in care produsul este trimis in alt mod decat cel specificat de personalul nostru in momentul notificarii, pachetele returnate nu se vor accepta.

Fiecare produs vine in cutie cu informatii despre perioada de garantie.

Sus

Politica de confidentialitate

Ne obligam sa pastram confidentialitatea datelor personale transmise prin intermediul site-ului conform Legii 677/2001, privind protectia datelor personale. Sus


Alarme Bucuresti ©2011 Toate drepturile sunt rezervate. ANPC